Szálláshelyek Erdélyben, erdélyi szállás

Az Everhomeextra Kft. vállalja lakások, házak felújítását, karbantartását. Ezen felül festést, mázolást, tapétázást, burkolást, villanyszerelést és burkolási munkálatokat.

Az Everhomeextra Kft. magyar tulajdonban lévő számlaképes vállalkozás. Cégünk 2008-ban alakult elsősorban építőipari tevékenységek céljából. 2010-ben nagy áttörését cégünknek a padlócsiszolás hozta, és ez lett egyik új ágazatunk is. Fő profilunk a lakás felújítás, ház felújítás, irodák vagy egyéb helyszínek építése, átalakítása Budapesten, és vonzáskörzetében.

Látogassa meg az oldalt: Az Everhomeextra Kft. vállalja lakások, házak felújítását, karbantartását. Ezen felül festést, mázolást, tapétázást, burkolást, villanyszerelést és burkolási munkálatokat., kategória: Lakberendezés

everhome.hu
0
0.0/5 for 0 helyezés
2019-06-20

Cég infó: Az Everhomeextra Kft. vállalja lakások, házak felújítását, karbantartását. Ezen felül festést, mázolást, tapétázást, burkolást, villanyszerelést és burkolási munkálatokat.

1106
Budapest
Pest megye
06305644946

Kapcsolódó oldalak Az Everhomeextra Kft. vállalja lakások, házak felújítását, karbantartását. Ezen felül festést, mázolást, tapétázást, burkolást, villanyszerelést és burkolási munkálatokat.

Hálószoba bútorok - Enterieur.hu
A hálószoba bútorok között megtalálhatóak az ágyak, fésülködő asztalok, matracok,...
Smd led izzó
A régebbi led világítást a nagyobb teljesítmény esetén power led felhasználásával...
Tetőcserép webáruház
Szuper építőanyagok, szuper árakon! A több mint egy évszázados hagyományokkal...
Hálószobai és egyéb kiegészítők
Ha önnek is szüksége van valamilyen hálószoba kiegészítőre, akkor nézzen szét a...
Ingyenes, gyors, egyszerű apróhirdetés
 
Powered by Arfooo Linkkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.023 Queries: 7    Kapcsolat